externalId=kbhomedefense-home-6.1.2.1.1&filter[active]=1
Wat moet ik doen als mijn huisdier het lokaas heeft gegeten?

KB lokdozen zitten standaard in een kant-en-klare gesloten lokdoos om te voorkomen dat huisdieren van het lokaas kunnen eten. Het is wel mogelijk dat een muis het lokaas uit de lokaasdoos trekt, houdt het daarom altijd goed in de gaten. Haal zelf nooit het lokaas uit de gesloten lokdozen. Gooi het lokaas dat buiten de val terecht is gekomen altijd weg bij het klein chemisch afval.

Mocht jouw huisdier helaas toch van het lokaas gegeten hebben, contacteer dan een dierenarts en neem de productverpakking mee of verwijs naar deze website. Je vindt bij iedere productomschrijving een veiligheidsblad.

Het lukt mij niet om de kant-en-klare lokdoos te openen. Wat nu?

De kant-en-klare gesloten lokdozen zijn niet bedoeld om te openen. Houdt deze voor je eigen veiligheid en die van anderen/huisideren om je heen altijd gesloten. Kom ook niet in contact met de zakjes lokaas, muizen eten hier doorheen.

Kan ik lokaas ook los kopen?

Nee, dit kan niet omdat wij veiligheid het belangrijkste vinden. Daarom kun je lokaas alleen inclusief gesloten lokdoos kopen. Ook verwachten we dat het in de toekomst verboden wordt om lokaas los te verkopen.

Het muizenmiddel Magik heeft niet voldoende gewerkt. Wat nu?

Muizen zijn slimme dieren. Ze kunnen argwaan krijgen ten opzichte van de lokaasdozen als ze zien dat andere muizen dood zijn. Dit is mogelijk door de acute werking van KB Magik Paste en KB Magik Grain. Wissel daarom af tussen de verschillende soorten muizenproducten (vallen, KB Granen Generation Grain'Tech, KB Muizen Pasta Generation Pat'). Mocht dit niet helpen? Neem dan contact op met een ongediertebestrijder. Maak wel altijd een hele behandelperiode af bij granen en pasta.

Wat gebeurt er met mijn huisdier die een vergiftigde muis eet?

Door de snelle werking van KB Muizen Granen Magik Grain en KB Muizen Pasta Magik Paste, krijgt de muis niet veel werkzame stof binnen. De kans op vergiftiging bij jouw huisdier is hierdoor klein. Vertrouw je het niet? Dan kun je natuurlijk altijd de dierenarts bellen.

Mijn Muizen en Rattenverjager knippert, hoort dat?

De KB Muizen en Rattenverjagers knipperen wanneer ze juist aangesloten en werkzaam zijn:

  • 60m2 verjager: knippert rood en groen om en om 
  • 130m2 verjager: heeft een contant brandend groen lampje en een rood knipperend lampje
  • 220m2 verjager knippert om en om groen en blauw. In de verschillende modussen knippert hij sneller of langzamer. 
Zijn er navullingen beschikbaar?

Er zijn helaas op dit moment geen navullingen beschikbaar van onze KB producten. 

Wat moet ik doen als ik een dode muis of rat vind?

Dode muizen naar aanleiding van KB Granen of Pasta product:

Als de muis is overleden door het gebruik van granen en/of pasta moet je deze eerst in een plastic zak doen voordat je de muis deponeert bij het huisvuil.
 

Dode muizen/ratten naar aanleiding van een val:
 

Als de muis of rat gedood is door middel van een muizen- of rattenval kun je het dode knaagdier gewoon bij het huisvuil deponeren.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?
Neem dan contact met ons op en wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

BELLEN

0318 - 521 605

E-MAIL

info@kb-home.nl

ADRESGEGEVENS

Dynamostraat 22
3903 LK Veenendaal