externalId=kbhomedefense-home-6.1.2.1.1&filter[active]=1
Wat gebeurt er met mijn huisdier die een vergiftigde muis eet?

Door de snelle werking van KB Muizen Granen Magik Grain en KB Muizen Pasta Magik Paste, krijgt de muis niet veel werkzame stof binnen. De kans op vergiftiging bij jouw huisdier is hierdoor klein. Vertrouw je het niet? Dan kun je natuurlijk altijd de dierenarts bellen.

Wat is bijzonder aan Generation Grain'Tech?

'Tech' staat voor 'Technology'. Het verwijst naar de technologie voor het impregneren van granen onder druk. Knaagdieren hebben de gewoonte om de graantjes te pellen en enkel de kern op te eten. De werkzame stof zit met de speciale technologie niet puur op de schil van de graantjes, maar migreert naar de kern.

Het muizenmiddel Magik heeft niet voldoende gewerkt. Wat nu?

Muizen zijn slimme dieren. Ze kunnen argwaan krijgen ten opzichte van de lokaasdozen als ze zien dat andere muizen dood zijn. Dit is mogelijk door de acute werking van KB Magik Paste en KB Magik Grain. Wissel daarom af tussen de verschillende soorten muizenproducten (vallen, KB Granen Generation Grain'Tech, KB Muizen Pasta Generation Pat'). Mocht dit niet helpen? Neem dan contact op met een ongediertebestrijder. Maak wel altijd een hele behandelperiode af bij granen en pasta.

Kan ik lokaas ook los kopen?

Nee, dit kan niet omdat wij veiligheid het belangrijkste vinden. Daarom kun je lokaas alleen inclusief gesloten lokdoos kopen. Ook verwachten we dat het in de toekomst verboden wordt om lokaas los te verkopen.

Wat moet ik doen als ik een dode muis of rat vind?

Dode muizen naar aanleiding van KB Granen of Pasta product:

Als de muis is overleden door het gebruik van granen en/of pasta moet je deze eerst in een plastic zak doen voordat je de muis deponeert bij het huisvuil.

Dode muizen/ratten naar aanleiding van een val:

Als de muis of rat gedood is door middel van een muizen- of rattenval kun je het dode knaagdier gewoon bij het huisvuil deponeren.

BELLEN

Vanwege drukte alleen per mail bereikbaar

E-MAIL

info@kb-home.nl

ADRESGEGEVENS

Dynamostraat 22
3903 LK Veenendaal