externalId=kbhomedefense-home-6.1.2.1.1&filter[active]=1
Wat moet ik doen als mijn huisdier het lokaas heeft gegeten?

KB lokdozen zitten standaard in een kant-en-klare gesloten lokdoos om te voorkomen dat huisdieren van het lokaas kunnen eten. Het is wel mogelijk dat een muis het lokaas uit de lokaasdoos trekt, houdt het daarom altijd goed in de gaten. Haal zelf nooit het lokaas uit de gesloten lokdozen. Gooi het lokaas dat buiten de val terecht is gekomen altijd weg bij het klein chemisch afval.

Mocht jouw huisdier helaas toch van het lokaas gegeten hebben, contacteer dan een dierenarts en neem de productverpakking mee of verwijs naar deze website. Je vindt bij iedere productomschrijving een veiligheidsblad.

Het lukt mij niet om de kant-en-klare lokdoos te openen. Wat nu?

De kant-en-klare gesloten lokdozen zijn niet bedoeld om te openen. Houdt deze voor je eigen veiligheid en die van anderen/huisideren om je heen altijd gesloten. Kom ook niet in contact met de zakjes lokaas, muizen eten hier doorheen.

Kan ik lokaas ook los kopen?

Nee, dit kan niet omdat wij veiligheid het belangrijkste vinden. Daarom kun je lokaas alleen inclusief gesloten lokdoos kopen. Ook verwachten we dat het in de toekomst verboden wordt om lokaas los te verkopen.

Het muizenmiddel Magik heeft niet voldoende gewerkt. Wat nu?

Muizen zijn slimme dieren. Ze kunnen argwaan krijgen ten opzichte van de lokaasdozen als ze zien dat andere muizen dood zijn. Dit is mogelijk door de acute werking van KB Magik Paste en KB Magik Grain. Wissel daarom af tussen de verschillende soorten muizenproducten (vallen, KB Granen Generation Grain'Tech, KB Muizen Pasta Generation Pat'). Mocht dit niet helpen? Neem dan contact op met een ongediertebestrijder. Maak wel altijd een hele behandelperiode af bij granen en pasta.

Wat gebeurt er met mijn huisdier die een vergiftigde muis eet?

Door de snelle werking van KB Muizen Granen Magik Grain en KB Muizen Pasta Magik Paste, krijgt de muis niet veel werkzame stof binnen. De kans op vergiftiging bij jouw huisdier is hierdoor klein. Vertrouw je het niet? Dan kun je natuurlijk altijd de dierenarts bellen.

BELLEN

Vanwege drukte alleen per mail bereikbaar

ADRESGEGEVENS

Dynamostraat 22
3903 LK Veenendaal